BMX hírek, tippek a guruljunk.hu oldalon - Bemutatkozás

Online Extrémsport Magazin

Itt mindent megtudhatsz a BMX-ezésről!

Ha szereted az extrémsportokat, katt!

Bemutatkozás

Bemutatkozás – Guruljunk.hu online BMX hírportál


A guruljunk.hu egy olyan online BMX hírportál, ami egyedülállónak tekinthető hazánkban. Ismertetjük a BMX sportot egészen a kezdetektől napjainkig. Itt megtudhatod, hogy mi is az a freestyle BMX és hogyan alakult ki és milyen fejlődéseken ment keresztül az évtizedek során. Továbbá, bemutatásra kerül a régi BMX kerékpár és a mai BMX kerékpár egyaránt, valamint a BMX kerékpár és BMX alkatrészek fejlődésének rövid ismertetése. A freestyle BMX több évtizedes történelme során hatalmas fejlődés és változás útját bejárva jutott el oda a BMX sport, ahol ma tart.


Továbbiakban még itt a guruljunk.hu-n megtudhatsz mindent az utóbbi években zajlott és jelenleg is zajló BMX versenysorozat kulisszatitkairól, azaz a FISE World Series fontosabb történéseiről és az egyes megállók eredményeiről. Mivel ezekről sokkal gyakrabban vannak új információk, így ezért ezek a külföldi és hazai BMX hírek ismertetéséről szóló cikkek teszi ki honlapunk legfőbb tartalmát. A BMX versenyek eredményein kívül még magukról a BMX riderekről is találhatsz cikkeket, ha például valaki komolyabb sérülést szenved vagy épp szponzort vált, de ezek leginkább a külföldi BMX hírek rovatunkban lesznek gyakoribbak.


Most pedig térjünk ki arra, amiért egyedülállónak mondhatjuk magunkat. Ennek oka pedig nem más, mint a BMX trükk tanácsok és BMX tech tippek rovataink. Ezekkel szeretnénk segíteni a kezdő és már haladó BMX ridereket egy-egy trükk elsajátításában, hazai profi BMX riderek bevonásával! Másik fő célunk pedig, hogy könnyedén megtudd szerelni a BMX kerékpárod! Videók segítségével próbáljuk majd átadni az ezekhez szükséges tudást számotokra, melyekben profi hazai BMX riderek fogják bemutatni nektek a trükköket és szerelési tippeket egészen az alapoktól a komolyabb trükkökig!


Ha egy kicsit is érdeklődsz a BMX iránt, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Cikkeink tájékoztatnak a fontosabb BMX versenyek eredményeiről, mind hazai és külföldi színtéren egyaránt!


További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!


A guruljunk.hu szerkesztősége
 


címkék: bmx, bmx kerékpár, bmx verseny, bmx versenysorozat, fise world series

Kommentek


BMX Dirt

BMX Dirt

Földből épített ugratókon mutatják be legjobb trükkjeiket a riderek

BMX Street

BMX Street

Az utca elemeit használva engedik szabadjára kreativitásukat a riderek

BMX Park

BMX Park

Fa/vas szerkezetes elemeken ugratnak a riderek


Online Extrémsport Magazin


Cikkek

Külföldi hírek - Logan Martin

Külföldi hírek - Logan Martin lesérült

A tavalyi Freestyle BMX Park világbajnok Logan Martin lesérült! Az idei világbajnokság előtt néhány héttel a tavalyi címvédő Logan Martin bokatörést szenvedett, ami miatt kénytelen kihagyni az idei világbajnokságot! Itt találod Logan nyilatkozatát a történtekről!